Starttrainingen Schatkist

U gaat Schatkist invoeren? Uit onderzoek blijkt dat een goede implementatie veel bijdraagt aan het succes van een methode. Met een praktijkgerichte starttraining haalt u het beste uit uw lesmateriaal!

Inhoud van de starttraining

Een starttraining van Schatkist editie 3 duurt gemiddeld 3 uur.

Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen:

  • Schatkist in vogelvlucht
  • ontwikkelingsgebieden en routines
  • ankeropbouw
  • planning en observatie
  • software: Digiregie, Leerkrachtassistent

Door wie

De starttraining van Schatkist wordt verzorgd door Zwijsen Plus en door erkende scholingspartners. Volgt u een training via Zwijsen Plus, dan vindt die training plaats samen met leerkrachten van groep 1 en 2 van andere scholen op verschillende locaties in het land.

Kosten en aantal deelnemers

In schooljaar 2016-2017 bedragen de kosten € 175,- per persoon.

Data en locaties

N.B. Momenteel zijn er geen trainingen gepland. De starttrainingen vinden plaats aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Zijn er binnen uw stichting meer scholen die starten met Schatkist? Neem dan contact op met Zwijsen Plus om de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in of bel 013 583 88 88. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00-17.30 uur.

Onze erkende scholingspartners

Geeft u de voorkeur aan een training op school? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze erkende scholingspartners. Op het kaartje hieronder vindt u er altijd een bij u in de buurt. (Tip: via het rechthoekje in de rechterbovenhoek van de kaart kunt u de kaart op groot formaat bekijken. Het is dan eenvoudiger om te zoeken naar een scholingspartner bij u in de buurt.)

Deel met anderen

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze klantenservice op 013 - 583 88 88 of via ons contactformulier.