Dit wilt u niet missen op de NOT!

Net zoals voorgaande edities is Zwijsen vertegenwoordigd met maar liefst twee stands: onze grote stand met alle methoden (hal 9, stand C090) en de Winkel van Zwijsen waar u kinderboeken, spellen en posters kunt kopen (hal 10, stand B033).

Kom uw idee planten

In week 2 ontvangen alle scholen in Nederland een uitnodiging van Zwijsen om naar de NOT te komen. In de uitnodiging zit een houten plantenprikker waarop u uw tips en ideeën kunt schrijven voor beter onderwijs. De prikker mag u op onze grote stand komen planten in een van onze bloempotten. Elke beursdag belonen we een idee of tip met een leuke attentie. De winnaar maken we bekend via Facebook. Dus ‘like’ Zwijsen op Facebook en kijk dezelfde dag nog of u heeft gewonnen.

Ook in het Zwijsen Schooljournaal zullen we aandacht besteden aan alle tips en suggesties.

Grote methodestand (hal 9, stand C090)

Bekijk al het nieuws rondom onze methoden op deze stand: Schatkist, Veilig leren lezen, Pennenstreken, Taal in beeld, Estafette, Wizwijs, De Zaken van Zwijsen en Land van lezen!

WIN een bezoek van Pompom en Loeloe op school! Iedere beursdag kunt u van 14.30 tot 15.30 uur met een levensgrote Pompom en Loeloe op de foto. De foto’s worden geplaatst op de Facebookpagina van Zwijsen. De drie deelnemers met de meeste like & shares, winnen een bezoek van Pompom en Loeloe op hun school. Alle foto's plaatsen we vanaf 1 februari 2017 op Facebook. U kunt tot 1 maart 2017 likes & shares verzamelen. Na 1 maart maken we de drie prijswinnaars bekend.

Een GRATIS versjesboek Feest in de klas! krijgt u als bezoeker cadeau als u informatie over onze methoden aanvraagt.

WIN een boekenpakket óf alle boeken uit de Land van lezen kast (meer dan 100 boeken!) en de unieke Land van lezen fiets! Iedere bezoeker in de grote methodestand krijgt een bonnetje mee dat tijdens de NOT ingevuld ingeleverd kan worden in de Winkel van Zwijsen om kans te maken op deze mooie prijzen. Dagelijks trekken we een winnaar van een boekenpakket en aan het einde van de beurs maken we bekend wie de hoofdprijs heeft gewonnen!

De Winkel van Zwijsen (hal 10, stand B033)

In onze speciale Zwijsen-shop kunt u een groot deel van onze kinderboeken, spellen en posters kopen. Primeur: nieuwe Pompom-spellen met Pompom van Schatkist editie 3! Kom deze nieuwe spellen bekijken én meteen kopen! Bovendien krijgt u bij aankoop van een spel een GRATIS verjaardagsslinger én hebben we weer felbegeerde Zwijsentassen voor € 0,05 bij aankoop van een product.
Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer speciale beursaanbiedingen:

  • 3 boeken voor € 10,-
    Kies uit diverse kleuterboeken drie boeken voor de meeneemprijs van een tientje!
  • 3 posters voor € 10,-
    Keuze uit: ABC-poster, Dolfje Weerwolfje Tafelposter en/of Maan roos vis schrijfposter.
  • Versjesboek Ik rijm, rijm, rijm van € 14,95 voor € 7,50
    Een vrolijk boek vol versjes, stripjes, rijmpjes, raadsels, grapjes en liedjes voor beginnende lezers (AVI Start t/m E3).

Genoeg om naar uit te kijken dus! Wij hopen u te mogen begroeten op een van onze stands. Nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds. Ga naar: aanmeldenvoornot.nl en krijg gratis toegang tot de beurs. Tot dan!

Deel met anderen