Schatkist DigiRegie editie 2

Bij Schatkist editie 2 is een gratis online registratie- en planningsprogramma beschikbaar: Schatkist DigiRegie. De mogelijkheden van Schatkist DigiRegie zijn uitgebreid; de werkwijze is eenvoudig. In dit handzame programma kiest en plant de leerkracht via een aantal kliks Schatkist-activiteiten. Het programma doet de rest en levert snel uitgebreide overzichten zoals jaarplanningen, uitgebreide overzichten en diagrammen met tussendoelen. DigiRegie is een flexibel programma dat nauw aansluit bij de werkwijze van Schatkist editie 2 en bij de praktijk van leerkrachten.

Met het basisprogramma DigiRegie kunt u:

  • Schatkist-activiteiten kiezen en plannen
  • Tussendoelen per schooljaar en per Schatkist-anker registreren
  • Overzichten uitdraaien: Schatkist-jaarplanning, activiteiten per anker, planning per anker, geregistreerde tussendoelen voor een enkel anker en voor alle geselecteerde ankers.

Een overzicht van alle tussendoelen

Door het werken met DigiRegie wordt het mogelijk om naast de leerlijnen mondelinge taal, woordenschat, beginnende geletterdheid, beginnende gecijferdheid en sociaal-emotionele ontwikkeling ook inzicht te krijgen in het aanbod van doelen op het gebied van wereldoriƫntatie, creatieve- en motorische ontwikkeling en muziek.

Schatkist Kleutervolgsysteem

Onderdeel van Schatkist Digiregie editie 2 is het Kleutervolgsysteem. Het Kleutervolgsysteem helpt bij het observeren en registreren van de ontwikkelingen die de kinderen doormaken. Het Kleutervolgsysteem wordt u als PDF aangeboden. Lees meer en blader door het inkijkexemplaar.

Bestel gratis!

Schatkist Digiregie editie 2 is een gratis programma voor gebruikers van de methode Schatkist editie 2. Wilt u gebruik maken van dit programma? Neem dan contact op met uw basisschoolleverancier. Bekijk de lijst van basisschoolleveranciers.

Deel met anderen

Bestel gratis

Bestel Schatkist DigiRegie editie 2 gratis via uw schoolleverancier.