Eerdere uitgave: Schatkist editie 2

Schatkist is de meest gebruikte kleutermethode voor groep 1 en 2. In 2015 is deze methode vernieuwd: Schatkist editie 3.

Werkt u nog met Schatkist editie 2? Lees dan welke software voor u geschikt is en welke aanvullende materialen u kunt gebruiken.

Software bij Schatkist editie 2

Bij Schatkist editie 2 is een gratis online registratie- en planningsprogramma beschikbaar: Schatkist DigiRegie. De mogelijkheden van Schatkist DigiRegie bij editie 2 zijn uitgebreid; de werkwijze is eenvoudig. De Leerkrachtassistent ondersteunt u bij het lesgeven. Met de online software Schatkist Woordenschat besteedt u extra aandacht aan de woordenschatontwikkeling van uw kleuters. De vorderingen worden automatisch geregistreerd. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het niveau van het kind op het gebied van woordenschat.

Aanvullende materialen Schatkist editie 2

Aanvullende materialen van Zwijsen bij Schatkist editie 2 zijn op verschillende manieren verbonden met deze methode. Gebruik ze los of naast Schatkist.

Nieuw: Schatkist editie 3

Vanaf schooljaar 2015 -2016 is er een nieuwe editie van Schatkist: editie 3. Met Schatkist editie 3 kunt u direct systematisch aan de slag met nieuwe ankers, nieuwe routines en de vele nieuwe digitale middelen, zoals de nieuwe Digiregie en een geheel vernieuwde Leerkrachtassistent. Zo kunt u in één oogopslag de voortgang van uw leerlingen bekijken, groepsplannen maken en uw lessen makkelijk voorbereiden. Bovendien is er leerlingsoftware voor school én thuis. Lees meer over Schatkist editie 3.

Deel met anderen